Silversmide och smycketillverkning, tjänster

Ombearbetning, lagning och reparation av smycken

Recycling och återbruk ligger i tiden. Här kan du se hitta inspiration och se vilka ombearbetningar jag kan göra i verkstan. Det kan tillexempel vara tandguld som blir till en fin ring eller gamla smycken som ligger och skräpar i lådan förvandlas till ditt favoritsmycke, eller en väns. Det är bara bristen på fantasi som sätter gränserna. Hör av dig till mig via kontaktformuläret så diskuterar vi!

Läs mer om Silvermaskens designade smycken här

Designa smycken tillsammans med mig

Kurs i silversmide och smycketillverkning

Har du funderat på att du skulle vilja gå en kurs i silversmide och smycketillverkning och lära dig grunderna i hantverket med smyckedesign? Med jämna mellanrum genomför jag kurser i min verkstad. Hoppas vi ses! Hör av dig till mig genom att fylla i kontaktformuläret.

Smyckekurs med kamratgänget, möhippan eller svensexan

Det är populärt att komma till mig med kamratgänget, möhippan eller svensexan. I verkstan kommer vi nära varandra och kan skapa minnesvärda smycken tillsammans.