Silvermasken

Unika handgjorda smycken med själ

Recycling och återbruk

Recycling, återbruk, återvinning, ombearbetning

Det är endast brist på fantasi som sätter gränser när det gäller smycketillverkning. Gör det tillsammans i grupp, på en kurs eller tillsammans med mig, valet är ditt. Smycken kan återvinnas, återbrukas och ombearbetas. Här kan du se ett armband gjort av en gammal gaffel

Kurser i smyckestillverkning

Har du funderat på att du skulle vilja gå en kurs i smyckedesign och lära dig grunderna i hantverket? Med jämna mellanrum genomför jag kurser i min verkstad. Hoppas vi ses! Hör av dig till mig genom att fylla i kontaktformuläret.

Smyckeskurs med kamratgänget, möhippan eller svensexan

Det är också populärt att komma till mig med möhippa och svensexa. Tillsammans skapar vi minnesvärda smycken i verkstan.

Designa ditt eget smycke tillsammans med mig

Har du en dröm om att designa ditt eget smycke? Jag skapar gärna tillsammans med dig. Här kan du se några exempel och få inspiration. Hör sen av dig till mig genom att fylla i kontaktformuläret.

Laga, reparera, ombearbeta smycken

Jag hjälper dig gärna och lagar dina smycken som gått sönder. Jag kan också hjälpa dig om du vill skapa något nytt av ditt guld. Här kommer du inom kort se några exempel på vad det går att göra.